Om oss

Treks hjälper dig fakturera alla fakturerbara timmar!

Vi på Treks brinner för att tidrapportering ska gå snabbt, enkelt och vara roligt. Detta för att vi vet att tidrapportering som sker dagligen blir mer korrekt och ökar företags lönsamhet. Därför är Treks det användarvänliga tidrapporteringssystemet inom konsultbranschen.

VÅRT MÅL

Vårt mål är att varje person som använder Treks oavsett roll får en så bra upplevelse som möjligt. Konsulter ska smidigt och snabbt kunna rapportera sina timmar från dator, mobilapp eller smartwatch. Samtidigt som konsultchefen eller andra beslutsfattande får en enkel överblick på viktiga KPI:er, tidrapportering och projektplanering för att nämna några funktioner. Även ekonomiavdelningen kan lätt få ut de rapporter som de behöver.

Läs mer om våra funktioner

TREKS HISTORIA

Treks grundades 2013 av entreprenören och systemutvecklaren Alexander Winkler med målet att skapa ett användarvänligt tidrapporteringssystem. Då många befintliga tidrapporteringssystem var förlegade och inte anpassade efter användarens behov. Tidrapporteringsprocessen var ofta lång och krånglig då systemen var framtagna efter affärssystemens behov. Ur detta föddes tidrapporteringsystemet Treks som har användarvänlig tidrapportering, med gamification och AI-funktioner som hjälper dig att tidrapportera varje dag.

Sedan 2013 har Treks vuxit och utvecklas framåt tillsammans med våra kunder. Idag har Treks 700+ användare vilket vi är så stolta över!